fbpx

KONCEPT

Netværk Randers

Fundamentet og grundtanken, Netværk Randers bygger på er enkelt: Gennem kommunikation og relationer skabes værdi! Netværk Randers er grundlagt efter tanken ”People buy people” og stiller rammerne, så medlemmerne kan opbygge nye og langvarige relationer.

Vores vision er at skabe et relationsnetværk for erhvervslivet i Randers. Et stærkt netværk, der gennem kommunikation og relationer kan skabe udbytterige og langvarige forretningsforbindelser og værdi.

Vi lægger stor vægt på de gode relationer, og derfor er der ingen krav om leads på bordet til hvert møde. Den bedste anbefaling er den, der bliver givet af oprigtig lyst og interesse.

I netværket får du både faglige input og sociale oplevelser: Læs om vores møder og arrangementer i det følgende.

Netværk Randers

KONCEPT

Faglige input og sociale oplevelser

Morgenmøder i Netværk Randers

Du vil blive inviteret til morgenmøde cirka hver 3 uge. Der deltager som udgangspunkt 8 – 12 medlemmer på hvert morgenmøde. Møderne starter altid kl. 08:15 og slutter kl. 09:30. Indholdet på morgenmøderne er en kort præsentationsrunde samt et relevant tema at snakke ud fra. Morgenmøderne er uformelle men strukturerede med en ordstyrer. Der er rotation i medlemmerne til morgenmøderne - vi bestræber os på, at du møder nye ansigter hver gang. Derfor er der ikke to møder, der er ens. Der serveres altid morgenmad på morgenmøderne. At deltage i et morgenmøde er en god start på dagen. Du kan regne med at gå derfra lidt gladere og måske også lidt klogere, end da du kom.

Eksempler på dagens tema ved morgenmøde:

Morgensessions i Netværk Randers

I løbet af året vil du blive inviteret til morgensessions, hvor indholdet er et spændende fagligt indlæg. Til morgensessions inviteres hele netværket, så du får mulighed for at netværke med alle medlemmer på tværs af brancher. Der serveres altid morgenmad på morgensessions. På tidligere morgensessions er vi bl.a. blevet klogere på emner som digital strategi samt cirkulær økonomi.

Sociale arrangementer og events i Netværk Randers

Du vil blive inviteret til sociale arrangementer, hvor du har mulighed for at få nogle gode oplevelser med hele netværket. En god oplevelse og et godt grin styrker i høj grad de gode relationer, og vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i gode og trygge rammer. Der er med sikkerhed noget for alle medlemmer. Arrangementer kan være ”Bøf og Rødvin”, golf-dag med efterfølgende middag, kageaften, oktoberfest, temaaften om biler og førstehjælp, masterchef-aften og virksomhedsbesøg. Udover de inkludere arrangementer vil du få tilbud og invitationer til arrangementer med egenbetaling f.eks. teaterforestillinger og en årlig netværksskitur.